Τηλ.::
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment  CO. LTD.
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Co. ΕΠΕ εξοπλισμού μηχανημάτων Shitan πόλεων Jinzhou.

Αρχική Σελίδα Νέα

Πώς να κρίνει εάν υδραυλικό πετρέλαιο θα έπρεπε να αλλαχτεί ή όχι;

Είμαι Online Chat Now
Αναθεωρήσεις πελατών
Είμαι έμπορος από τη Μαλαισία, αγοράσαμε μια εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού GK200 2 έτη πριν, καλή ποιότητα, δαπανηρή τιμή!

—— Δαβίδ

Η γεωλογική εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων ST300 που έχουμε αγοράσει ήταν πολύ πολύ πριν από την παράδοση.

—— Ο κ. Mustafa

Έχουμε αγοράσει δύο μονάδες των εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων από την πέτρινη Mechinery Co. ΕΠΕ και εργασίες εξοπλισμού Jinzhou καλά μέχρι τώρα.

—— Bruce

Έχω αγοράσει την τοποθετημένη αντιολισθητική αλυσίδα εγκατάσταση γεώτρησης τρυπανιών πάνω από 3 έτη, είναι ακόμα πολύ καλή ποιότητα. Τα προϊόντα και η υπηρεσία σας είναι άριστα. θα αυξήσουμε περισσότερη διαταγή την επόμενη φορά!

—— Jaff

επιχείρηση Νέα
Πώς να κρίνει εάν υδραυλικό πετρέλαιο θα έπρεπε να αλλαχτεί ή όχι;
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να κρίνει εάν υδραυλικό πετρέλαιο θα έπρεπε να αλλαχτεί ή όχι;

Τα υδραυλικά ορυκτέλαια που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού θα ανταποκριθούν στα ακόλουθα πρότυπα:


1, καλή αντίσταση αφρού, έτσι ώστε το πετρέλαιο που παράγεται κάτω από το συνεχές ανακάτωμα των μηχανημάτων, ο αφρός είναι εύκολο να εξαφανιστεί, οκτώ έτσι ώστε η μετάδοση δύναμης είναι σταθερή, για να αποφύγει επιτάχυνε την οξείδωση του υδραυλικού πετρελαίου.


2. Έχει την καλές αντίσταση σκουριάς και anti-oxidation τη σταθερότητα, και δεν είναι εύκολο να οξειδωθεί και επιδεινώνω κάτω από υψηλής θερμοκρασίας και την υψηλή πίεση, και έχει μια μακριά ζωή υπηρεσιών.


3. Το καλό demulsibility, μπορεί να χωριστεί γρήγορα από το νερό που αναμιγνύεται στο πετρέλαιο, ώστε να αποφευχθεί ο σχηματισμός του γαλακτώματος, με συνέπεια τη διάβρωση των υλικών μετάλλων του υδραυλικού συστήματος και να μειωθεί η επίδραση χρήσης.


4. Το κατάλληλο ιξώδες και η καλή εκτέλεση θερμοκρασίας ιξώδους μπορούν να εξασφαλίσουν την ακριβή και ευαίσθητη μετάδοση της δύναμης και την κανονική λίπανση των υδραυλικών συστατικών όταν αλλάζει η θερμοκρασία εργασίας.


5. Η καλή ακραία αντοχή πίεσης και, ώστε να εξασφαλιστεί ότι ζευγάρι τριβής στην υδραυλική αντλία πετρελαίου, την υδραυλική μηχανή, τη βαλβίδα ελέγχου και τον κύλινδρο πετρελαίου παίρνουν την κανονική λίπανση υπό την υψηλή πίεση, τη υψηλή ταχύτητα και τους σκληρούς όρους, και μειώνει την ένδυση.

Χρόνος μπαρ : 2020-11-14 10:55:32 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Anna

Τηλ.:: 15511892512

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Jinzhou City Shitan Machinery Equipment CO. LTD.
Χωριό Xiaoshang, πόλη Jinzhou, επαρχία Hebei, Κίνα
Τηλ.::86--15511892512
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Μηχανή εγκαταστάσεων γεώτρησης διατρήσεων φρεατίων νερού προμηθευτής. © 2020 - 2023 drillingrigmachines.com. All Rights Reserved.